Faeworld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Faeworld

.

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Къщата на Ендбеле
Мокрия бар Icon_minitimeВто Юли 02, 2019 5:04 am by Ендбеле Дуаса

» Търся си другарче за РП...
Мокрия бар Icon_minitimeСъб Яну 09, 2016 10:31 pm by Ендбеле Дуаса

» Бланка за попълване
Мокрия бар Icon_minitimeНед Дек 13, 2015 2:40 pm by SharpEye

» Спамче.....
Мокрия бар Icon_minitimeЧет Авг 22, 2013 7:10 am by Ezekiel Levi

» Градската библиотека
Мокрия бар Icon_minitimeВто Авг 20, 2013 3:47 pm by Ezekiel Levi

» Раздаване на мисии
Мокрия бар Icon_minitimeПон Авг 19, 2013 7:18 am by Висения.

Мокрия бар Icon_minitimeПон Авг 19, 2013 5:08 am by Висения.

»  Опишете настроението си с емотикон/и.
Мокрия бар Icon_minitimeПон Авг 19, 2013 5:07 am by Висения.

» Висения.
Мокрия бар Icon_minitimeНед Авг 18, 2013 10:55 pm by Висения.

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Гласувайте
BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com Гласувайте за моя сайт в БГ чарт RealTop.net

Мокрия бар

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Kenzi
Admin
Kenzi

Брой мнения : 546

Мокрия бар Empty
ПисанеЗаглавие: Мокрия бар   Мокрия бар Icon_minitimeЧет Яну 05, 2012 10:46 am

Мокрия бар Lost.girl.s02e02.hdtv.xvid-tla.avi_snapshot_40.15_-2012.10.28_08.21.58-

Последната промяна е направена от Kenzi на Съб Юли 27, 2013 8:46 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
https://faeworld.bulgarianforum.net
Rose-Ray Blue.

Rose-Ray Blue.

Брой мнения : 50
Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш.

Мокрия бар Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мокрия бар   Мокрия бар Icon_minitimeПет Яну 06, 2012 9:31 pm

"Мамка му!" - казах си щом видях запълнените сепарета и маси в бара. Погледа ми обходи цялото заведение, но се спря единствено на две свободни места на бара. Мразех да седя там, но денят беше дълъг и имах нужда от разпускане...и някое и друго питие.
С гримаса на лице и бавна, но рязка походка се запътих към бара. Малко преди да стигна отново се огледах за други места, но след разочароващо откритие с въздишка се настаних на един от двата стола.
Барманът - Трик...май така се казваше, с лека усмивка поиска поръчката ми. Замислих се, след което си поръчах джин с тоник. Докато чаках питието си се обърнах и огледах. Често идвах тук, но въпреки това никога не е било толкова пълно колкото днес.
Отново се обърнах напред и с лека усмивка кимнах на един мъж по надолу на бара, след което поех питието си от Трик и жадно отпих. Заслушах се в музиката и се усмихнах когато след минути мъжът с погледите ме почерпи с второ питие, което приех без да откажа.
Нан Флорал

Нан Флорал

Брой мнения : 4

Мокрия бар Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мокрия бар   Мокрия бар Icon_minitimeСъб Яну 07, 2012 9:35 am

Кога за последно беше идвала в града? Не, нямаше значение всъщност, нямаше и нужда да си спомня. Някои неща се бяха попроменили малко, нови магазинчета, предприятия, заведения, но точно едно никога нямаше да се промени. Винаги, винаги щеше да си остане на мястото и винаги щеше да е най- посещаваното. Вратата на бара се отвори незабележимо и висока фигура в черно кадифе и френска шапчица, всичко в стил Викторианската епоха, пристъпи. Каква лудница. Но нещо в цялата обстановка на претъпканото заведение предизвика една чаровна усмивка у жената:
- Трик.- поздрави дребният мъж зад бара, собственикът на това така приятно за всички фей местенце и продължи из между масите, шарейки с ярките си синьо- зелени очи и търсейки свободна маса, но всичко беше пълно. Какво, някакъв празник ли имаше? Често пропускаше тези факти, освен един- Денят на Кървавият бог. На този ден винаги отдаваше чест на въпросният Бог, винаги беше тук:- Свободно ли е при Вас?- попита младо на пръв поглед момиче, седяща сама на единствената свободна маса. Няколко ситни масурчета се плъзнаха от страни по лицето на дамата в черно, когато се приведе леко напред за да се осъществи по- добре някакъв диалог в цялата тази шумотевица от разговори и музика.
http://ekaterinaes.blogspot.com/
Rose-Ray Blue.

Rose-Ray Blue.

Брой мнения : 50
Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш.

Мокрия бар Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мокрия бар   Мокрия бар Icon_minitimeСъб Яну 07, 2012 4:37 pm

Докато си разменях палави погледи с русокосия красавец по-далеч с пет места от мен, нежен женски глас прекъсна забавлението ми.
- Свободно ли е при Вас? - обърнах се леко на ляво и пред погледа ми попадна красива жена облечена във Викториански стил. Странен , но все пак й отиваше. Разбрах, че съм направила прекалено голяма пауза и побързах да й отговоря.
- Ъм...да. Очевидно... - замислено казах. Около нея се носеше някаква красива аура... и някаква сила, не задължително физическа. Минути след като се настани до мен се усетих, че я зяпам. Примигнах няколко пъти и отпих от питието си.
- Извинете, че Ви зяпах така неучтиво. - може и да си бях цапната в устата, но определено имах добри маниери.
Sponsored content

Мокрия бар Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мокрия бар   Мокрия бар Icon_minitime

Мокрия бар
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Faeworld :: RPG зона :: Барът на Трик-
Идете на: