Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Мокрия бар | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Kenzi Admin
Брой мнения : 546 Join date : 04.01.2012
| Заглавие: Мокрия бар Чет Яну 05, 2012 10:46 am | |
|
Последната промяна е направена от Kenzi на Съб Юли 27, 2013 8:46 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Rose-Ray Blue.
Брой мнения : 50 Join date : 05.01.2012 Age : 27 Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш.
| Заглавие: Re: Мокрия бар Пет Яну 06, 2012 9:31 pm | |
| "Мамка му!" - казах си щом видях запълнените сепарета и маси в бара. Погледа ми обходи цялото заведение, но се спря единствено на две свободни места на бара. Мразех да седя там, но денят беше дълъг и имах нужда от разпускане...и някое и друго питие. С гримаса на лице и бавна, но рязка походка се запътих към бара. Малко преди да стигна отново се огледах за други места, но след разочароващо откритие с въздишка се настаних на един от двата стола. Барманът - Трик...май така се казваше, с лека усмивка поиска поръчката ми. Замислих се, след което си поръчах джин с тоник. Докато чаках питието си се обърнах и огледах. Често идвах тук, но въпреки това никога не е било толкова пълно колкото днес. Отново се обърнах напред и с лека усмивка кимнах на един мъж по надолу на бара, след което поех питието си от Трик и жадно отпих. Заслушах се в музиката и се усмихнах когато след минути мъжът с погледите ме почерпи с второ питие, което приех без да откажа. | |
| | | Нан Флорал
Брой мнения : 4 Join date : 05.01.2012
| Заглавие: Re: Мокрия бар Съб Яну 07, 2012 9:35 am | |
| Кога за последно беше идвала в града? Не, нямаше значение всъщност, нямаше и нужда да си спомня. Някои неща се бяха попроменили малко, нови магазинчета, предприятия, заведения, но точно едно никога нямаше да се промени. Винаги, винаги щеше да си остане на мястото и винаги щеше да е най- посещаваното. Вратата на бара се отвори незабележимо и висока фигура в черно кадифе и френска шапчица, всичко в стил Викторианската епоха, пристъпи. Каква лудница. Но нещо в цялата обстановка на претъпканото заведение предизвика една чаровна усмивка у жената: - Трик.- поздрави дребният мъж зад бара, собственикът на това така приятно за всички фей местенце и продължи из между масите, шарейки с ярките си синьо- зелени очи и търсейки свободна маса, но всичко беше пълно. Какво, някакъв празник ли имаше? Често пропускаше тези факти, освен един- Денят на Кървавият бог. На този ден винаги отдаваше чест на въпросният Бог, винаги беше тук:- Свободно ли е при Вас?- попита младо на пръв поглед момиче, седяща сама на единствената свободна маса. Няколко ситни масурчета се плъзнаха от страни по лицето на дамата в черно, когато се приведе леко напред за да се осъществи по- добре някакъв диалог в цялата тази шумотевица от разговори и музика. | |
| | | Rose-Ray Blue.
Брой мнения : 50 Join date : 05.01.2012 Age : 27 Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш.
| Заглавие: Re: Мокрия бар Съб Яну 07, 2012 4:37 pm | |
| Докато си разменях палави погледи с русокосия красавец по-далеч с пет места от мен, нежен женски глас прекъсна забавлението ми. - Свободно ли е при Вас? - обърнах се леко на ляво и пред погледа ми попадна красива жена облечена във Викториански стил. Странен , но все пак й отиваше. Разбрах, че съм направила прекалено голяма пауза и побързах да й отговоря. - Ъм...да. Очевидно... - замислено казах. Около нея се носеше някаква красива аура... и някаква сила, не задължително физическа. Минути след като се настани до мен се усетих, че я зяпам. Примигнах няколко пъти и отпих от питието си. - Извинете, че Ви зяпах така неучтиво. - може и да си бях цапната в устата, но определено имах добри маниери. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Мокрия бар | |
| |
| | | | Мокрия бар | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |