| Кой да ви наблюдава? | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Kenzi Admin
Брой мнения : 546 Join date : 04.01.2012
| Заглавие: Кой да ви наблюдава? Вто Юли 30, 2013 6:25 pm | |
| Останалите форуми си имат Клюкарки. Пък ние си имаме... Все още нищо си нямаме, но се надяваме да ни помогнете да решим какво да е то. Идеите за сега са няколко.
1. Хроникьор - Да описва стегнато и кратко събитията с коментарни бележчици под линия. 2. Бард - да описва действията във форума като приказка или като балада. 3. Гонагъл (тези, които за чели Волния народец на Пратчет ще се сетят какво) - Малко синьо фигълче(много подобно на леприкон, ама шотландско), което по своя самобитен(и леко диалектен) начин да описва събитията във форума.
Е, вие сте... Коя от посочените идеи ви допада най-много, а ако имате друга идея, тук е мястото да я споделите. | |
|
| |
Ezekiel Levi
Брой мнения : 321 Join date : 29.07.2013
| Заглавие: Re: Кой да ви наблюдава? Вто Юли 30, 2013 6:28 pm | |
| Най-полезно би било да имаме хроникьор. Новите потребители и тези, които не влизат много често, ще могат да се ориентират по-добре в играта. | |
|
| |
Killua
Брой мнения : 188 Join date : 29.07.2013
| Заглавие: Re: Кой да ви наблюдава? Вто Юли 30, 2013 6:44 pm | |
| Бих казала, че Хроникьорът е добро като идея, поне за правдоподобните стандарти (или поне по мнение на моите стандарти), но аз съм и върл фен на Бардовете, така че всеки един от двата би бил добре дошъл. | |
|
| |
Kenzi Admin
| Заглавие: Re: Кой да ви наблюдава? Вто Юли 30, 2013 6:46 pm | |
| Не знам защо, но аз съм върла фенка на Фигълите. Смисъл, шопския диалект в комбинация с бохемското виждане за живота очароват. Но и на мен варианта за Бард ми харесва. Остава да намерим поет, който да се заеме. | |
|
| |
Killua
| Заглавие: Re: Кой да ви наблюдава? Вто Юли 30, 2013 7:01 pm | |
| О, не, не, това нашето, шопското, не бива да се пише навсякъде, че то е много затрудняващо чуждата психика. Язе като чиста кръв шопско, задумам ли баш на родно, е, нема оправия :Д
Поетите...да не се крият. | |
|
| |
Kenzi Admin
| Заглавие: Re: Кой да ви наблюдава? Вто Юли 30, 2013 7:06 pm | |
| Епа... Оно щеше да биде убаво, ама вие дека се дърпате...
И от сега заявявам не се захващам за бард! Вече почти нямам муза да пиша стихове... | |
|
| |
Ezekiel Levi
Брой мнения : 321 Join date : 29.07.2013
| Заглавие: Re: Кой да ви наблюдава? Вто Юли 30, 2013 7:08 pm | |
| Аз нямам никакъв опит и талант, така че не мога да съм от полза. | |
|
| |
Killua
| Заглавие: Re: Кой да ви наблюдава? Вто Юли 30, 2013 7:10 pm | |
| *Въздишка* А моя милост е поетически инвалид, дори до преди две години нямах силата да чета стихове...
Конкурс би свършил работа...или анкета. | |
|
| |
Kenzi Admin
| Заглавие: Re: Кой да ви наблюдава? Вто Юли 30, 2013 7:11 pm | |
| В случая опира по-скоро до умение... Таланта е нещо, което извира отвътре. Тук говорим, за някой, който да умее да напише стихове по чужда идея. | |
|
| |
Kenzi Admin
| Заглавие: Re: Кой да ви наблюдава? Вто Юли 30, 2013 7:12 pm | |
| - Killua написа:
- *Въздишка* А моя милост е поетически инвалид, дори до преди две години нямах силата да чета стихове...
Конкурс би свършил работа...или анкета. Във форума има общо 10 активни потребителя. От тях колко могат да пишат стихове? | |
|
| |
Killua
| Заглавие: Re: Кой да ви наблюдава? Вто Юли 30, 2013 7:14 pm | |
| Е, да се надяваме с времето някой поет да се появи и да си признае искрено. Или ни еще го караме на сво яглава, пък каквото ще да се получи... | |
|
| |
Kenzi Admin
| Заглавие: Re: Кой да ви наблюдава? Вто Юли 30, 2013 7:16 pm | |
| Мхм... Усещам, че ще се опитваш да ме убеждаваш да пиша стихове... | |
|
| |
Killua
| Заглавие: Re: Кой да ви наблюдава? Вто Юли 30, 2013 7:21 pm | |
| Умението е дарба, така че...който си го умее, знае какво да се прави. | |
|
| |
Rose-Ray Blue.
Брой мнения : 50 Join date : 05.01.2012 Age : 27 Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш.
| Заглавие: Re: Кой да ви наблюдава? Вто Юли 30, 2013 7:58 pm | |
| *срамежливо* Еми... аз пиша стихове, разкази, хайку-та, фикове и тем подобни, ама не може да ме навиете. :ДД | |
|
| |
Kenzi Admin
| Заглавие: Re: Кой да ви наблюдава? Вто Юли 30, 2013 8:04 pm | |
| Какво значи пиша стихове? Бели или класически? | |
|
| |
Rose-Ray Blue.
Брой мнения : 50 Join date : 05.01.2012 Age : 27 Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш.
| Заглавие: Re: Кой да ви наблюдава? Вто Юли 30, 2013 8:09 pm | |
| Класически | |
|
| |
Gabriel Galaxter
Брой мнения : 25 Join date : 27.07.2013
| Заглавие: Re: Кой да ви наблюдава? Съб Авг 03, 2013 11:19 pm | |
| - Ezekiel Levi написа:
- Най-полезно би било да имаме хроникьор. Новите потребители и тези, които не влизат много често, ще могат да се ориентират по-добре в играта.
Подкрепям. Принципно намирам идеята за клюкарка и тем подобни щуротии за тъпа, но ако ще е нещо в помощ на новите потребители, нещо, което синтезира "до сега в Faeworld.." би било чудесно. Само дето трябва да го прави някой сериозен и отговорен човек, нагърбен със задачата да чете всичко, което се случва във форума, а моят форумен опит показва, че такива хора няма. Себе си не предлагам, аз съм възможно най-несериозният и несигурен човек в целия свят XD Не ме нагърбвайте с нищо, да се застраховам от сега. Другия вариант е да се прави от повече от един човек, за да могат да се сменят. Двама, например. Ако ще се прави нещо - да се прави като хората. И ако ще има смисъл от него, ако няма - по-добре да не се прави изобщо. Лично аз едва ли изобщо ще го чета и изобщо ще влизам в секцията, пък и би било по-достоверно да не знам какво се случва или се е случило с другите герои... така оправдавам факта, че не чета чуждите игри. XD Но пък това винаги е било правило номер едно в ролевите игри за мен - дори да знаеш нещо, героя ти не го знае, така че ако има чалъм и ти да не го знаеш - не го знай. Полезно е. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кой да ви наблюдава? | |
| |
|
| |
| Кой да ви наблюдава? | |
|