venolius
Брой мнения : 4 Join date : 01.08.2013 Age : 34 Местожителство : Фрелйорд
| Заглавие: Влад Дъбоствол Чет Авг 01, 2013 1:03 pm | |
| Здравейте, казвам се Дъбоствол, Влад Дъбоствол. На 24 Юли навърших своите 424 години като баку. Сякаш беше снощи онази прохладна нощ сред градините на Токио , когато някакви здравеняци и някакви откачалки ме бяха отвекли в едно старо мазе в една още по-стара канализация и ме бяха попитали светъл или тъмен фей искам да бъда. Нещо не ме биваше да бъда лошо момче и затова избрах да бъда светъл. От тогава насам се скитам из света в търсене на качествена манга, аниме и анимации. Ако щете вярвайте, но това е адски трудно търсене особено, ако си фей в моето положение... Какво е моето положение ще попитате, ами аз съм баку, това означава, че изяждам сънища и кошмари за да се поддържам. Сигурно се чудите как става, ами метода е много прост: хващаш здраво с едната ръка челюста и дърпаш надолу а с другата държиш контра притискайки слепоочието, останалото са две срещуположни прозявки и тъмни стружки, който аз поглъщам. Няма да ви лъжа имам хубав апетит и затова следвах психология в своите младини при едни от най-добрите психолози в Стария свят: Джордж Брет, Доротеа Рос, Зигмунд Фройд и редица други откачалки, които имаха за цел да уточнят кой може да бъде класифициран като откачалка... Образованието ми като психолог ми даде достъп до едни от най-болните умове, коiто човечеството е имало нещастието да познава, но толкова по-добре за мен! Ако някой ме попита кой тип кошмар ти е любим, даването на отговор би било трудно, но накрая бих казал -параноята. Кошмар изпълнен с параноя за преследване е като симфония от страх, надежда, безсилие, ярост и накрая винаги свършва с мощен взрив от неподправен ужас. Нещо май се размечтах тук... Което ми напомня, че трябва да се отбия до личния си психосанаториум, да правилно чухте, имам свой психосанаториум! Писна ми само да сменям градовете в търсене на ново място да се храня и затова отворих свой санаториум за лечение на душевно болни и по-специално - душевно болни престъпници. Едно от любимите ми основни ястия сред пациентите е един свещенник, който избил с картечница цяло кръщене заедно с духовия оркестър, докато самият той бил убеден, че ги благославя със светена вода... Моля ви не си мислете, че и аз съм откачалка като тези, за които говоря, напротив! Аз съм спокоен и весел баку, обичам да се шегувам и нося на майтап. Малко съм затворен в себе си, но и вие щяхте да бъдете ако виждахте, това, което и аз виждам в умовете на тези около вас. Но пък, ако ги нямаше кошмарите, нямаше и мен да ме има или пък успешния ми бизнес. Как така ще е успешен ли? Ами държавата няма много място за своите неуравновесени граждани и аз помагам както на нея така и на фармацевтичните компании, на които им трябват обекти за тестване на новите си "подобрени" лекарства... Но това ви го казвам под секрет, разбира се.
Последната промяна е направена от venolius на Пет Авг 09, 2013 9:56 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Kenzi Admin
Брой мнения : 546 Join date : 04.01.2012
| Заглавие: Re: Влад Дъбоствол Чет Авг 01, 2013 1:09 pm | |
| Одобрен си, само ми кажи как се казва момченцето от лика... | |
|
venolius
Брой мнения : 4 Join date : 01.08.2013 Age : 34 Местожителство : Фрелйорд
| Заглавие: Re: Влад Дъбоствол Пет Авг 09, 2013 9:58 am | |
| Това е Принц Карл Филип от Швейцария. биография | |
|
Sponsored content